1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Ziraatçılar Yemekte Buluştu
Ziraatçılar Yemekte Buluştu

Ziraatçılar Yemekte Buluştu

Adıyaman ve ilçelerinde bulunan Ziraat Odaları Başkanları ve Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürleri Kahta’da düzenlenen yemekte bir araya geldi..

A+A-

 

Adıyaman Ziraat Odası ve Kahta Ziraat Odası’nın ortaklaşa düzenlediği yemeğe Adıyaman Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Tuncay Beyaz, Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Kemal Şahin, Adıyaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Abuzer Alıcı, Besni Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Kösekul, Gölbaşı Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Süleyman Bozkurt, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Özkan Yaşar, Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özen, Samsat Ziraat Odası Başkanı Mahmut Ayhan, Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı ve Adıyaman Tarım Gıda Hayvancılık İl Müdürlüğü süne ve biçer döver denetim ekibi katıldı. Programın açılış konuşmasını Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Kemal Şahin yaptı. Şahin konuşmasında, süne ile mücadele ekibine teşekkür ederek uzun yıllardır özlenen başlarının yakalandığını, çiftçilerin bu durumdan oldukça memnun kaldıklarını ve bu yıl sorunsuz bir hasat dönemi yaşadıklarını dile getirdi.
Adıyaman Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan ise çiftçilerden bu sözleri duymanın kendilerini çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çiftçilerimizin memnun kalmasına çok sevindik. Biz de çok çabaladık ve bu seviyelere geldik. Hepinizi çok teşekkür ediyorum. Yemek organizasyonunu yapan Adıyaman ve Kahta Ziraat Odalarına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı da misafirlerini Kahta’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kahtalı çiftçiler adına bu yıl Adıyaman Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde çalışan ekibe teşekkür etti.
Kahta Olay Haber Merkezi