1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Rektör Gönüllü’den Öğrencilere Sahip Çıkın Vurgusu
Rektör Gönüllü’den Öğrencilere Sahip Çıkın Vurgusu

Rektör Gönüllü’den Öğrencilere Sahip Çıkın Vurgusu

Rektör Gönüllü, üniversitenin Kahta ilçesine yapacağı çok büyük katkılarının olduğunu belirterek, Kahtalılardan üniversiteye ve öğrencilere sahip çıkmalarını istedi..

A+A-

 

Kahta Meslek Yüksekokulu Genişletilmiş Akademik Kurulu, yüksekokulun yeni binasında gerçekleştirildi. Akademik kurula Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Bekmez, Prof. Dr. Cemil Kara, Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ile Kahta MYO öğretim elamanları katıldı. Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Engin Artar, akademik kurulda sunumda bulunarak okulun 2011-2012 akademik yılında yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Akademik kuruldan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi’nin Kahta ilçesine yapacağı çok büyük katkılar olduğunu belirtti. Kahta’nın ileri gelenleriyle, sanayi ve tarım sektöründeki işadamlarıyla bir araya gelerek, nasıl birlikte çalışacaklarını değerlendireceklerini söyledi.
Gönüllü, “Üniversitemizin Kahta’ya büyük katkıları olacaktır. Sanayi alanında olsun tarım alanında olsun önemli katkılar verebileceğimize inanıyorum. İlçenin sosyo-ekonomik gelişmesinde üniversite olarak sorumluluklarımızın bilincinde olarak önemli adımlar atılabilir. Bu noktada Kahtalıların da üniversiteye ve öğrencilerine sahip çıkacaklarına ve her türlü desteği vereceklerine inanıyorum. Buraya gelecek öğretim elemanlarına ve öğrencilerine kendi kardeşleri gibi evlatları gibi sahipleneceklerini biliyorum” dedi.
Kahta MYO’nun yeni binasının yol sorununun çözülmesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’dan destek istediklerini ve olumlu yanıt aldıklarını kaydeden Rektör Gönüllü, ancak ortaya çıkan kamulaştırma sorununun çözülmesi için arazi sahiplerinin yardımcı olmasını beklediklerini ifade etti. Aksi halde yeni binanın yol sorununun devam edeceğini vurguladı.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, devlet konservatuarının ilk öğrencilerini bu yıl alacağını, bunun için özel yetenek sınavının yapılarak 12 kız, 12 erkek olmak üzere toplam 24 öğrencini alındığını da kaydetti.
Kahta Olay Haber Merkezi