1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kaya Ailesi’ne Bir Akülü Tekerlekli Sandalye Daha Hediye Edildi
Kaya Ailesi’ne Bir Akülü Tekerlekli Sandalye Daha Hediye Edildi

Kaya Ailesi’ne Bir Akülü Tekerlekli Sandalye Daha Hediye Edildi

Daha önce kendilerine bir tane akülü tekerlekli sandalye gönderilen Kaya Ailesi’ne ikinci akülü tekerlekli sandalye de İstanbul’da yaşayan Adıyamanlı iş adamı Hasan Taşar’dan geldi..

A+A-

 

Kahta ilçesinde yakalandıkları hastalıkla pençeleşen ve yürüyemeyen Kaya Ailesi’nin çocukları Osman ve Muzaffer Kaya’ya İstanbullu bir iş adamı bir tane akülü tekerlekli sandalye göndermişti. Aileye ikinci akülü tekerlekli sandalye de İstanbul’da bulunan iş adamı Hasan Taşar gönderildi. Adıyaman Yeniyol Gazetesi’nde okuduğu haber üzerine aileye tekerlekli sandalye gönderen Taşar, Adıyaman Gazetecileri Derneği ile irtibata geçerek akülü tekerlekli sandalye vermek istediğini söyledi. Adıyaman Gazetecileri Derneği Başkanı İbrahim Aslan ile görüştüğü öğrenilen Taşar, cemiyet aracılığıyla aileye tekerlekli sandalye gönderdi. Aileye akülü tekerlekli sandalyeyi Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti İkinci Başkanı Celil Kocataş, Genel Sekreter Metin Harıkçı, Cemiyet Üyesi Kahta Olay Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şevket Bozkurt ile birlikte Kahta Kaymakamı Metin Esen ve Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan teslim etti. Akülü tekerlekli sandalyeyi alan ailenin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Kahta Kaymakamı Metin Esen de akülü tekerlekli sandalyeyi gönderen İstanbul’da bulunan Adıyamanlı iş adamı Hasan Taşar ile bir telefon görüşmesi yaparak kendisine teşekkür etti.
Kaymakam Esen ile iş adamı Hasar Taşar arasında yaşanan telefon diyalogunda Kahta Kaymakamı Metin Esen, kendisine göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, kendisi gibi duyarlı iş adamlarına ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. İş adamı Hasan Taşar da ihtiyaç sahibi insanlara her zaman yardımda bulunmanın kendisine büyük bir huzur verdiğini ifade ederek istenildiği takdirde ikinci bir akülü tekerlekli sandalye de gönderebileceğini söyledi. Tekerlekli sandalyenin verildiği Osman Kaya da iş adamı Hasan Taşar ile telefonda görüşerek kendisine teşekkür etti. Adıyaman Gazetecileri Derneği İkinci Başkanı Celil Kocataş ise konuşmasında iş adamı Hasan Taşar’a teşekkür ettiklerini ifade ederek, “Değerli iş adamı Hasan Taşar Adıyaman Yeniyol Gazetesi’nde okuduğu haberden sonra mağdur aileye akülü tekerlekli sandalye gönderdi. Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti ile irtibata geçen Taşar Cemiyet Başkanımız İbrahim Aslan ile görüşerek tekerlekli sandalyeyi bize ulaştırdı. Biz de değerli arkadaşlarımızla birlikte emaneti yerine ulaştırdık. Cemiyet Başkanımız İbrahim Aslan da burada olmak istiyordu fakat mazereti olduğundan dolayı katılamadı. Kendisinin de aileye selamları var. İş adamı Hasan Taşar’a da basın aracılığıyla teşekkür ettiğini aktarmak istiyorum. Başta İstanbul’da bulunan ve her türlü duyarlılığı gösteren iş adamı Hasan Taşar’a, bu gün bizi burada yalnız bırakmayan Kahta Kaymakamı Metin Esen’e, Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan’a, Cemiyetimizin Genel Sekreteri Metin Harıkçı’ya ve Üyemiz Kahta Olay Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şevket Bozkurt’a teşekkür ediyor, aileye de her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.
Kahta Kaymakamı Metin Esen de konuşmasında, “İstanbul’da bulunan değerli iş adamı Hasan Taşar’ın bu duyarlılığını görünce çok mutlu olduk. Osman ve Muzaffer bu hediye karşısında çok sevindiler. Buna vesile olan Yeniyol Gazetesi’ne ve Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti’ne çok teşekkür ediyorum. İş adamı Hasan Taşar’a da ayrıca teşekkür ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Biz de Ayrıca kendilerine bir de dizüstü bilgisayar alacağız. Hepinizi çok teşekkür ediyorum” dedi.
Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Genel Sekreteri Metin Harıkçı ise konuşmasında ilk önce iş adamı Hasan Taşar’a teşekkür ettiğini ifade ederek, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan ve Kahta Olay Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şevket Bozkurt’a aileye akülü tekerlekli sandalyenin verilmesinde katkı sundukları için ayrıca teşekkür ettiğini dile getirdi.
Haber: Şevket Bozkurt