1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Bu Çocuklar Yarınlarımızdır Projesi Devam Ediyor
Bu Çocuklar Yarınlarımızdır Projesi Devam Ediyor

Bu Çocuklar Yarınlarımızdır Projesi Devam Ediyor

“Bu Çocuklar Yarınlarımızdır” projesi kapsamında yaşları 13 ile 17 arasında olan 11 çocuk çeşitli sosyal faaliyetlere yönlendirilerek topluma kazandırılıyor..

A+A-

 

Kahta Kaymakamlığı’nın başlattığı “Bu Çocuklar Yarınlarımızdır” projesi kapsamında Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi Şubesi tarafından yapılan çalışmalarla yaşları 13 ile 17 arasında olan 11 çocuk çeşitli sosyal faaliyetlere yönlendirilerek topluma kazandırılıyor.
Kahta Kaymakamı Metin Esen’in başlattığı “Bu Çocuklar Yarınlarımızdır ” kampanyası çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi Şubesi tarafından tespit edilen 11 çocuğu topluma kazandırmak ve çeşitli sosyal faaliyetlere yönlendirmek amacıyla yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Yaklaşık olarak 20 gün önce başlatılan bu projenin hayata geçirilmesinde öncülük eden Samyeli Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Uluçay ve beraberinde 11 çocuk 20 gün içinde gelinen noktayı değerlendirmek üzere Kahta Kaymakamı Metin Esen’i makamında ziyaret ederek bilgi verdiler. Kaymakam Esen ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; “Sizleri burada görmekten dolayı teşekkür ediyorum. Sizler bizim için değerlisiniz. Sizlerin sağlıklı olarak toplum içerisinde yer almanız bizim için önemlidir. İnsanlar hata yapabilirler, hatadan dolayı bütün hayatımızı karartmamalıyız. Burada toplanmamızın amacı sizler için neler yapabileceğimizi tartışmaktır. Kaymakamlık olarak bizden ne istiyorsanız çekinmeden söyleyin. Size yardımcı olacağız” dedi.
Ziyaret sırasında söz alan çocuklar bu projenin başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını topluma yararlı bir insan olmaya gayret edeceklerini anne, baba ve çevrelerini üzmemeleri için büyük gayret sarf edeceklerini belirterek Kaymakam Metin Esen’den iş ve okullarına devam etmek istediklerini belirtti.
Kaymakam Metin Esen ise : “Sizler bizim gözbebeklerimizsiniz. Sizlere sahip çıkacağız. sosyal ve kültürel alanda gereken her şey yapılacaktır. Sivil Toplum Kuruluşlar aracılığı ile değişik branşlarda sosyal faaliyetlere katılmanızı sağlayarak ailelerinizin de imkanlar ölçüsünde ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yeter ki sizi topluma kazandıralım" dedi.
Kahta Olay Haber Merkezi