1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Boydak Holding Bölgenin En Büyük Mağazalarından Birini Kahta’da Açtı
Boydak Holding Bölgenin En Büyük Mağazalarından Birini Kahta’da Açtı

Boydak Holding Bölgenin En Büyük Mağazalarından Birini Kahta’da Açtı

Boydak Holding Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük mağazalarından birini Adıyaman’ın Kahta ilçesinde açtı. .

A+A-

 

İşadamları Şükrü Avseren ve Şevket Demiral tarafından kurulan mağazanın açılışına AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesi Mehter Takımı gösterisi izlendi. Mehter Marşı sonrası açılış konuşmaları yapıldı. Teşekkür konuşmasını iş yeri sahiplerinden Şükrü Avseren yaptı. Avseren konuşmasında, “Kahta için önemli biz mağazanın açılışı için buradayız. Biz gelişen Kahta’ya ayak uydurmak amacıyla böyle büyük bir mağaza açıyoruz. İşyerimizin toplam kapalı alanı yaklaşık 4 bin metre karedir. İnci Mobilya bu özelliğiyle Güneydoğu’nun en büyük mağazalarından biridir. Ayrıca istihdama da büyük katkılarımız oldu. Birçok çalışanımız var. Bu yönüyle de önemli bir hizmet olduğu kanaatindeyim. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı da konuşmasında böyle bir hizmete imza attıkları için ilk önce iş adamları Şükrü Avseren ve Şevket Demiral olmak üzere tüm Boydak Holding ailesine teşekkür ettiklerini ifade etti.
Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise yaptığı konuşmada, Kahta’da çok büyük bir mağazanın açılışını yapmak üzere olduklarını ifade ederek, mağazanın kurulmasına vesile olan iş adamlarına teşekkür ettiklerini dile getirdi.
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında Türkiye’nin ekonomik anlamda her zaman güçlü olduğunu ve güçlü olmasında da en büyük payın bu tür iş yerlerinin açılmasıyla alakalı olduğunu dile getirdi. Dünyada ekonomik kriz olduğu halde Türkiye’nin ayakta kalmayı başardığını ifade eden Aydın, “Yanı başımızda Yunanistan gibi bir ülke krizle boğuşurken biz yeni atılımlarda bulunuyoruz. Ülke olarak ekonomimiz çok güçlü ve çok sağlam. Bunda iş adamlarının çok büyük katkıları var. Kahta’da da önemli bir mağazanın açılışını yapıyoruz. İş yerini kuran değerli hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Adıyaman için, Kahta için hayırlı olur” dedi.
Boydan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak ise Türkiye’de 739. mağazalarını Kahta’da açtıklarını ifade ederek, “Biz Türkiye’de hızla büyüyen bir kuruluşuz. Bu bölgede de ayrıca yatırımlarımız var. Kahta’da bu kadar muazzam bir mağazamızın açılması bizi de oldukça mutlu etti. Çalışanlarımızla birlikte burada bir aile olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Birlikte gelişip büyüyoruz. İnşallah bu bölgeye yatırımlarımız devam edecektir. Diyarbakır’a büyük bir fabrika kuruyoruz. Onu da önümüzdeki yıllarda faaliyete geçireceğiz. Kahta’da siz değerli insanların katılımıyla açılacak olan mağazamızın ahırlara vesile olmasını diliyorum. İşadamları Şükrü Avseren ve Şevket Demiral’a da işlerinde başarılar diliyor, hepinizi selamlıyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından mağazanın kurdelesi kesildi. Kurdeleyi AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak ve Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı kesti. Kurdele kesildikten sonra mağaza gezildi. Açılışı yapan yetkililer mağazayı gezerken vatandaşlar da dışarıda düzenlenen çekilişe katıldı. Davetiyelerin üzerinde bulunan numaralar baz alınarak hediyeler dağıtıldı. Mağaza tarafından toplam 90 hediye çekilişle dağıtıldı.
Mağazanın açılışı misafirlere ikram yapılmasının ardından son buldu.

Haber: Şevket Bozkurt