1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan Turanlı, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Başkan Turanlı, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Turanlı, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Girne Mahallesi’nde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi..

A+A-

 

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında Girne Mahallesi’nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Kahta’da ilçe genelinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, çalışmaların yoğun bir tempoyla devam ettiğini belirterek, “Belediye olarak ilçe genelinde mevcut olan sorunların çözümü için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Bu kapsamda şu an ilçemiz Girne mahallesinde bulunan cadde ve sokaklarımızdaki bozuk olan yol sıkıntısını gidererek caddelerimizde sathi kaplama asfalt çalışması yapıyoruz. Bunun haricinde ilçemizdeki bazı cadde ve sokaklarımızda doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan sıkıntılar yaşanıyor olabilir. Doğalgaz çalışmalarının bitmesi halinde bu bozuk olan yollarımızda da çalışma başlatıp, ilçemizde yaşanan yol sıkıntılarının son bulması için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu konuyla ilgili değerli vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Belediye olarak ilçemizi her yönüyle kalkınan bir ilçe konumuna getirmek için büyük bir özveriyle gayret gösteriyoruz. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı bitirip ilçemizi daha modern ve güzel bir görünüme kavuşturacağız” diye konuştu.
Kahta Olay Haber Merkezi