1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Aydın: “Meclis Yoğun Bir Çalışma Temposu Sergiledi”
Aydın: “Meclis Yoğun Bir Çalışma Temposu Sergiledi”

Aydın: “Meclis Yoğun Bir Çalışma Temposu Sergiledi”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın, Meclis'te yoğun bir çalışma içersinde olduklarını söyledi. .

A+A-

 

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman’da basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbet toplantısında, Meclis'teki çalışmalar ve Adıyaman’daki yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Polisevi'nde düzenlenen toplantıya Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, İl Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Basın ve Medya Tanıtım Sorumlusu Selahattin İzci, Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Güzel de katıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Meclis'te yoğun bir çalışma içersinde olduklarını belirterek, “Son bir yıl içersinde, yani iki yasama döneminde 142 birleşim yapıldı. Bir yıl içersinde 856 saat çalıştık. 119 kanun çıkartıldı. Bunların içersinde eğitimden sağlığa, sosyal hayattan hukuka kadar önemli kanunlar çıkarıldı. Araştırma komisyonları kuruldu ve çok önemli konular araştırıldı” dedi.
3. Yargı Paketi’yle ilgili olarak ise Aydın, “Yargı paketlerindeki temel amaç adaletin gecikmesini engellemektir. Davalar çok uzun sürüyordu. Çıkarılan iki yargı paketinde adaletin tecellisi hızlandı. Tutuklamalar cezalandırma olmamalıdır. Gelinen noktada adaletin tecellisi hızlandı. Demokratikleşme sürecinde de hız kazandık. Demokratikleşme süreci devam ediyor. Bugün darbeciler yargılanıyor. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor. Türkiye artık eski Türkiye değil” diye konuştu.
Kahta Olay Haber Merkezi