1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Ahmet Aydın, Adıyaman Esnafını Ziyaret Etti
Ahmet Aydın, Adıyaman Esnafını Ziyaret Etti

Ahmet Aydın, Adıyaman Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Oturakçılar Pazarı'nda bulunan esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. .

A+A-

 

Ziyarete AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ve parti üyeleri katıldı.
Her esnafla ayrı ayrı diyalog kurarak esnafın derdini dinleyen Ahmet Aydın, ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada, "Meclis tatil olunca Adıyaman vekilleri olarak soluğu seçim bölgemizde alıyoruz. Bize göre tatil pek olmuyor. Tatili halkımızın arasında insanlarımızla birlikte geçirmeyi daha doğru buluyoruz. Her yaz çalışma programı olduğu gibi bu yaz gene teşkilatlarımızla birlikte il-ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle birlikte ilgili arkadaşlarla esnafımıza ziyarette bulunduk. Yine bu süre içerisinde köylerimizi gezecek, sivil toplum kuruluşlarımıza ziyarette bulunacağız" dedi.
Aydın, konuşmasına şöyle devam etti: "Adıyaman’da, ilçelerinde, beldesinde, köyünde ulaşabildiğimiz her yerde, ulaşmaya gücümüzün yettiği zamanın el verdiği ölçüde gitmeye çalışacağız. Böylelikle hem insanlarımızla dertleşme imkanı bulabiliyor, daha iyi dayanışmanın kaynaşmanın içerisinde bulunuyoruz. Aynı zamanda da hem sorunların yerinde tespiti, tespit ettiği sorunların çözümü konusunda anında çözümler geliştiriyoruz. Yetkili mevkilere aramak suretiyle anında çözümler geliştiriyoruz. Bu manada gittiğimiz her yerde de çok güzel bir ilgi ve alakayla karşılaşıyoruz. Adıyamanlı hemşerilerimiz hakikaten her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ağırlıyorlar. Her zaman olduğu gibi yine son seçimde ciddi bir destek ve teveccüh de bulundular. Onlar için ne yaparsak azdır, biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Her daim sadece yaz çalışma programlarında değil meclisin tatil olduğu hafta sonlarında fırsat buldukça her zaman halkımızın arasındayız. Bu yaz boyunca özellikle Ramazan programları yoğun olacak. Ramazan süresince yine Adıyaman’da ileri manada esnafımızla gezecek, ziyaret edilmesi gereken her yere ziyaretlerde bulanacağız" dedi.
Kahta Olay Haber Merkezi