1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Mustafa Celayer, CHP’de 3. kez başkan seçildi
Mustafa Celayer, CHP’de 3. kez başkan seçildi

Mustafa Celayer, CHP’de 3. kez başkan seçildi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde CHP 8. Olağan İlçe Kongresi'nde tek liste ile gidilen seçimde Mustafa Celayer üçüncü kez başkan seçildi..

A+A-

CHP Kahta İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi’ne CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, CHP İl Başkanı Burak Binzet ve partililer katıldı.

CHP Kahta İlçe Başkanlığı binasında yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığına CHP İl Başkanı Burak Binzet, katip üyeliklere ise Cengiz Ağaoğlu ve Adnan Ağır oy birliğiyle seçildi. Divan Başkanı Burak Binzet tarafından okunan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edilerek seçime gidildi. Seçime tek liste halinde giren Mustafa Celayer, delegelerin tüm oylarını alarak üçüncü kez başkan seçildi.
Seçim sonrası katılımcılara teşekkür eden CHP Kahta İlçe Başkanı Mustafa Celayer, daha güzel bir Kahta için önümüzdeki hedeflere hep beraber yürüyeceklerini söyledi.
Kongrede konuşan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, “Kahta’daki esnaf ve diğer yaptığımız tüm ziyaretlerde CHP’ye büyük bir teveccühün olduğunu gördük. Bu yeni dönemde de buradaki kongrede seçilecek yeni arkadaşlarımızla beraber yine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Özellikle Kahta, CHP için zor bir yerdi. Ama zora talip olduk. Kısmen de olsa başardık. İnşallah bu yukarıya doğru hızla yükselen başarı grafiğimizi yeni yönetimle birlikte daha da yukarıya taşıyacağız. En zor bölge dediğimiz Kahta’da CHP’ye oy alınabildiğini biz geçen seçimlerde ortaya koyduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı şekilde çalışacağız. Bizler Kahta’yı bu iktidarın insafına bırakmayacağız. Yeni seçilen başkan ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt