1. HABERLER

  2. GÜNDEM
  3. 23 Nisan Çocuk Bayramı, Kahta'da coşku ile kutlandı
23 Nisan Çocuk Bayramı, Kahta'da coşku ile kutlandı

23 Nisan Çocuk Bayramı, Kahta'da coşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yıl dönümü, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla coşkulu bir şekilde kutlandı. .

A+A-

 

Yavuz Selim İlkokulu’nda düzenlenen programa Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Ersan, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gafar Çelebi, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, kurum amirleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Program Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Yavuz Selim İlkokulu’nda devam programda, Yavuz Selim İlkokulu ve Kardelenler Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı etkinlikte, minikler şiirler okuyarak ve yöresel oyunlar sergileyerek bayram coşkusunu izleyicilere doyasıya yaşattı.
Programda öğrenciler ayrıca müzik gösterileriyle yeteneklerini sergiledi. Kısa süre önce hayatını kaybeden Kahtalı Mıçe de unutulmadı. Öğrenciler, sanatçının türküsü eşliğinde halay çekerek hem eğlendi hem de anlamlı bir vefa örneği gösterdi.
Etkinlik sonunda Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, programın hazırlanmasında emeği geçen Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Ali İhsan Köroğlu’na, Kardelenler Anaokulu Müdürü Emine Turan’a, öğrencilere, öğretmenlere ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, bu anlamlı günün birlik ve beraberlik içinde kutlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
23 Nisan, bu yıl da çocukların sevince büründüğü ve yerel değerlere sahip çıktığı anlamlı gösterilerle kutlandı.
Haber: Şevket Bozkurt