1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Mansur Yavaş, Kahta’da esnafı ziyaret etti
Mansur Yavaş, Kahta’da esnafı ziyaret etti

Mansur Yavaş, Kahta’da esnafı ziyaret etti

Adıyaman'ın Kahta ilçesine gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnafları ziyaret etti..

A+A-

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın oğlunun sünnet merasimine katılmak için Adıyaman’ın Kahta ilçesine gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçede birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Sabah düzenlenen kahvaltı programından sonra Kahta Belediyesi’ne geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a, Eski Adalet Başkanı İsmail Müftüoğlu, CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, siyasi parti temsilcileri eşlik etti.
Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, belediye olarak hayata geçirmiş olduğu projelerini anlattı.
Belediye Başkanı Turanlı, birçok hizmetleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan örnek alarak yaptığını söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, misafirperverlikten duyduğu memnuiyeti dile getirerek Kahta’ya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.
Başkan Yavaş, "Ankara’da yaptığımız hizmetlerden dolayı vatandaşlar da başka yönetimlerin de güzel hizmetler yapabileceğini gördü. Ankara’da yapığımız işler iyi bir model oldu. Şimdi kötülemeye çalışıyorlar. Hükümet değişirse projelere ne olacak? Hiçbir şey olmayacak. Hatta daha güzel olacak. Biz bunu göstermiş olduk" dedi.
Başkan Mansur Yavaş, Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ve beraberindeki heyet esnafla bir araya geldikten sonra Safvan Bin Muattal Hazretleri’nin türbesini ziyarete gitti.
Haber: Şevket Bozkurt