1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kâhta 02 Spor yönetimi olağanüstü toplantı düzenledi
Kâhta 02 Spor yönetimi olağanüstü toplantı düzenledi

Kâhta 02 Spor yönetimi olağanüstü toplantı düzenledi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kâhta 02 Spor Yönetimi, Pazar günü Fethiyespor müsabakası sonrası yaşanan hadiselerden sonra Kulüp Başkanı Musa Yıldırım başkanlığında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi..

A+A-


Kâhta 02 Spor Yönetimi, Pazar günü Fethiyespor müsabakası sonrası yaşanan hadiselerden sonra Kulüp Başkanı Musa Yıldırım'ın başkanlığında olağanüstü toplanarak, aşağıdaki sonuç bildirgesini kamuoyuna ilan etmiştir.

Kâhta 02 Spor Yönetimi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında; “Kâhta 02 Spor, Kâhtalı fakir çocukların cep harçlıkları ile kurulmuş, Türk futboluna sayısız oyuncular yetiştirmiş, köklü ve saygın bir kulüptür.

Kâhta 02 Spor, hiçbir zümrenin, şahsın, siyasi partinin veya menfaat devşiren hiçbir kurum ve kuruluşun değil, doğrudan halkın takımıdır. İlelebet böyle kalacaktır.

Kâhta 02 Spor, maddi şartların elvermediği bir ilçe takımı olmasına rağmen taraftarlarından aldığı manevi güçle her türlü zorluğa göğüs gererek mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Son dönemlerde kulübümüz aleyhinde yaşanan hadiseler bir sindirme operasyonu olarak değerlendirilmiş, ilgili tüm kişi ve kuruluşlar en sert bir şekilde kınanmıştır.

Fethiye Spor maçında sergilenen hakem kararları kapsamlı olarak ele alınmış; gerek idari, gerekse hukukî tüm girişimler ivediyle yapılmıştır. Kâhta 02 Spor'un haklı ve meşru taleplerinin gasp edilmesine izin verilmez, verilmeyecektir.

Yönetim Kurulumuz ve taraftarlarımız Başkanımız Musa Yıldırım'ın gösterdiği vefakâr ve cefakâr hizmetlerinin her şartta ve her zeminde arkasında olup en üst düzeyde yetkilendirmiştir.

Başkanımızın Fethiyespor maçı sonrası öfkesi ve eleştirisi şahsi ve ictimaî bir hesabın tezehürü değil, bilakis Kâhta 02 Spor'un, Kâhta'nın ve gençliğin geleceği ve menfaati içindir.

Kâhta 02 Spor'un kalan altı maçında mutlak galibiyet muttosuyla hareket edilecek ve önümüzdeki sezonun planlaması bu doğrultuda yapılacaktır.

Takımımızın başarılı olması için takım motivasyonu üst seviyede tutulacak ve hiçbir futbolcumuzun özlük hakkı esirgenmeyecektir.

Aldığımız kararlar kaymakam ve valilik nezdinde istişare edilecek ve hızlı sonuçlar alınması için tüm çalışmalar yapılacaktır” denildi.

Şevket Bozkurt (Kahta DHA)