1. HABERLER

  2. GÜNDEM
  3. Başkan Yeni: “Tütünde elde ettiğimiz kazanımları heba etmek isteyenlere kanmayın”
Başkan Yeni: “Tütünde elde ettiğimiz kazanımları heba etmek isteyenlere kanmayın”

Başkan Yeni: “Tütünde elde ettiğimiz kazanımları heba etmek isteyenlere kanmayın”

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, huzur kenti Adıyaman’da tütün ile ilgili birilerinin ortalığı karıştırıp yanlış lanse ettiği bilgiler ve bunun neticesinde kapatılan yollar hakkında açıklamalarda bulundu..

A+A-


AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, konu hakkında yaptığı açıklamasında; “İki gündür huzur kenti Adıyaman’ımızda birilerinin ortalığı karıştırıp yanlış lanse ettiği bilgiler ve bunun neticesinde otoyollar kapatılarak eylem yapılıyor. Hükümetimiz Kemal Derviş kanunları ile yasaklanan Adıyaman tütününü yeniden yasallaştırarak ilimize tütün üretimini canlandırmıştır. Hükümetimiz kooperatiflerle üreticimizin ürününü daha iyi pazarlamasını sağlayacak şekilde bir düzenleme yapıyor. Kooperatifler kurulduğunda üretici ürününü daha pahalıya satacak. Ziraat odalarımız ve büyük oranda çiftçimiz bu işin bilincinde olduğu için açıklama yaptılar. Ama yalan ve yanlış anlatımlar ile provokasyon yaptıran zihniyetler vardır muhakkak. Ben halkımızın provokasyonlara gelmemesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti hükümeti ve teşkilatları olarak halkın ve tütün üreticisinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Yeni; “Halkımızdan temennim tütünde elde ettiğimiz kazanımları heba etmek isteyenlere kanmamalarıdır” şeklinde konuştu.

Haber: Şevket Bozkurt