1. HABERLER

  2. ASAYİŞ
  3. Otomobil Motosikleti Biçti: 4 Yaralı
Otomobil Motosikleti Biçti: 4 Yaralı

Otomobil Motosikleti Biçti: 4 Yaralı

Adıyaman-Diyarbakır Yolu Kahta Küçük Sanayi Sitesi kavşağında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 4 kişi yaralandı..

A+A-

Kaza öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kahta istikametinden Adıyaman istikametine gitmekte olan Halil Geyik (44) yönetimindeki 02 HP 189 plakalı otomobil Kahta Küçük Sanayi Sitesi kavşağından karşı şeride geçmeye çalışan Mehmet Parlak’ın kullandığı 02 KR 986 plakalı motosiklete süratli bir şekilde çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletin üzerinde bulunan iki kişi havaya uçarken otomobilin altına giren motosiklet yaklaşık 30 metre sürüklendi.

Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Parlak (45) ve arkasında oturan M. Yakup Doğan (25) ile otomobil sürücüsü Halil Geyik (44) ve otomobilde bulunan Ramazan Geyik (30) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Adıyaman- Diyarbakır Karayolu’nun bir şeridi ulaşıma kapatıldı. Kaza yapan araçların çekici ile kaldırılıp İtfaiye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından yol ulaşıma açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Şevket Bozkurt