1. HABERLER

  2. ASAYİŞ
  3. Kahta’da ‘Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın’ Projesi
Kahta’da ‘Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın’ Projesi

Kahta’da ‘Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın’ Projesi

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimince hazırlanan ve SODES tarafından desteklenen “Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın” projesi başladı..

A+A-

 

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimince hazırlanan ve SODES tarafından desteklenen “Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın” projesi kapsamında malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi. Kahta Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene Kahta Kaymakamı Metin Esen, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser, Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından hazırlanan “Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın” proje SODES tarafından desteklenmektedir.
Kaymakamımız Metin ESEN törende şu sözleri kaydetti; “liselerde eğitim gören 14-18 yaş öğrencilerimizin sosyal ve sportif faaliyetlere katılımı sağlanarak, öğrencileri içki sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumak, vatanını ve milletini seven, ruhen ve bedenen sağlığı yerinde fair play anlayışı içinde sportmen bir nesil yetiştirmek ve yönlendirmek, kültürel değerlerimizin gelecek nesillere aktarımının sağlanması için öğrencilerimizin serbest zamanlarını sportif etkinliklere katılarak ve tarihi ve turistik gezilere katılarak en iyi şekilde değerlendirerek, toplum destekli güvenliğin sağlanmasına katkıda bulunarak, öğrencilerimizin sosyal uyumlarının sağlanması ‘Hayata Bir Çalım At Dostluk Kazansın’ projesinin en temel amacıdır” dedi.
Öğrencilere malzemelerin dağıtılmasının ardından düzenlenen program sona erdi.
Haber: Şevket Bozkurt