1. HABERLER

  2. YEREL HABER
  3. Alkayış, kalıcı konutlar şubat ayında teslim edilecek
Alkayış, kalıcı konutlar şubat ayında teslim edilecek

Alkayış, kalıcı konutlar şubat ayında teslim edilecek

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Adıyaman Valisi Osman Varol ile birlikte Adıyaman'da inşa edilen kalıcı konutları yerinde inceledi..

A+A-

 

Şubat ayının ilk haftasında kura çekimi ile vatandaşlara teslim edilecek olan konutlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alkayış, yatırımların hızla devam edeceğini belirtti.
Mustafa Alkayış, Adıyamanlı hemşehrilerimizin en kısa sürede kendi kalıcı konutlarına geçmelerini hedeflediklerini ve bu amacı gerçekleştirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Şubat ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek kura çekimi ile vatandaşlara teslim edilecek konutlar hakkında bilgi veren Alkayış, İçişleri Bakan Yardımcısı ve Vali ile birlikte Adıyaman Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonu'nda yapılan hazırlıkları incelediklerini belirtti.
Alkayış, şehrin derlenip toparlandığını ve kalıcı konutlara ulaşmak için gerekli çabanın ortaya konulduğunu vurgulayarak, yapılan çalışmaların estetik ve güvenli konutlar sağlama amacını taşıdığını belirtti. Kalıcı konutların Şubat ayının ilk haftasında kura çekimiyle teslim edileceğini açıklayan Alkayış, Mart ayında daha geniş bir katılımla kura töreni düzenleyeceklerini ve hemşerilerini yapılmış konutlara kavuşturacaklarını ifade etti.
Adıyaman'daki tüm hemşerilerimizin kendi konutlarına kavuşması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Alkayış, cumhurbaşkanının katılımıyla yakın bir zamanda kura çekimi ve anahtar teslim töreni düzenleyerek, Adıyaman'ın daha müreffeh bir konuma ulaşmasını görmeyi beklediklerini söyledi.
Alkayış, Adıyaman'a yönelik çabalarının devam edeceğini ve memleketleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Haber: Şevket Bozkurt