1. HABERLER

  2. SPOR
  3. Kahtalı sporcular muay thaide ilk üçe girdi
Kahtalı sporcular muay thaide ilk üçe girdi

Kahtalı sporcular muay thaide ilk üçe girdi

Sinop’ta gerçekleştirilen Okul Sporları Muay Thai Yıldızlar Türkiye Birinciliği yarışmalarında Kahtalı sporcularımız bir ikincilik ve bir de üçüncülük elde etti..

A+A-

 

15-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında Sinop’ta gerçekleştirilen Okul Sporları Muay Thai Yıldızlar Türkiye Birinciliği sona erdi. Turnuvada birçok yetenekli sporcu kıyasıya mücadele ederken, sporcular dereceye girebilmek için ter döktü. Adıyaman temsilen şampiyonaya katılan sporcumuz Muhammed Kurt ve Siyabend Ergin ise sergiledikleri üstün performans ve disiplinleriyle dikkat çekti. 
Milli Takım Antrenörü Kenan Tanağardı, yaptığı açıklamada; “Sporcularımız genç sporcu kategorisinde Türkiye ikincisi ve Türkiye üçüncüsü olarak gümüş madalya ve bronz madalya kazandılar. Daha önce de miniklerde Siyabend Ergin, Avrupa Şampiyonu olurken, Semanur Akkoç ise Avrupa ikincisi olmuştu. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Kahta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
Tanağardı, önümüzdeki Uluslararası Avrupa Dünya Şampiyonası için sporcularını çalıştırıp, Türkiye bayrağını tekrar dalgalandıracaklarını sözlerine ekledi.
Haber: Şevket Bozkurt