1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. İş Adamı Turan Yıldırım, adaylığını açıkladı
İş Adamı Turan Yıldırım, adaylığını açıkladı

İş Adamı Turan Yıldırım, adaylığını açıkladı

İş Adamı Turan Yıldırım, 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Adıyaman İl Genel Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı..

A+A-

İş Adamı Turan Yıldırım, yaptığı açıklamada; “31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan bir yerel seçim var, taraflı tarafsız memleketimiz için en iyisini en hayırlısını diliyorum. Herkesin fikri ve düşüncesi ne olursa olsun saygı duyuyorum. Şahsım herkesi kucaklayan ve özünde insanlığa hizmet etme, adalet ve vicdan temelinde siyaset yapmaya mücadele eden AK Parti’nin bir neferi olarak elimden gelen tüm gayretimle çabalıyor ve çalışıyorum.

Önümüzde yaklaşık 7 ay sonra yapılacak yerel seçimler var. Seçimlerde elzem olan, bir makamı doldurmaktan ziyade insanlığa hizmette daha faydalı olanı aramaktır. 
Kâhta’mızın gelişiminde sorumluluk alarak, Kahta merkez ve köylerin tüm sorunlarının çözüme kavuşması noktasında dün olduğu gibi makam mevki gözetmeksizin çalışıyorum çalışacağım.
Şahsım olarak, halkımıza hizmet etmek adına gece gündüz demeden elimden geldiğince hemşerilerimin, dostlarımın sorunları ile hemhal olacağım. Malumunuz güzelim memleketimiz yerel yöneticilerin kısır döngü hizmet anlayışı ile maalesef ki hep geride kalmaktadır. Bizler bu durumu ivedilikle çözüme kavuşturup, ilçemize hak ettiği hizmeti siyasetçi değilken de yaptık. Görev tevdi edilirse, halkımız layık görür ise fazlası ile yapmaya çalışacağız.
Hem AK Parti yönetimi çatısı altında hem de yönetiminde bulunduğum çeşitli STK’larla birlikte insanlara faydalı olmak için çalışma arkadaşlarımız ile yoğun mesai harcadık. Bu hizmet çıtasını daha da ileriye götürmek adına yerel seçimlerde takdir ederlerse il genel meclisi aday adayı olduğumu bilmenizi istiyorum. 
Bu süreçten sonra da sizlere daha iyi hizmet etmek adına çıktığım bu yolda, hepinizden dua ve destek bekliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt