1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Harçlıklarını biriktiren öğrencilerden örnek davranış
Harçlıklarını biriktiren öğrencilerden örnek davranış

Harçlıklarını biriktiren öğrencilerden örnek davranış

Kahta Şehit Yunus Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarla yaptıkları anlamlı yardım ile takdir topladılar..

A+A-

 

Kumbaralarında topladıkları para ile marketten alışveriş yaparak yiyecek ve temizlik malzemeleri satın alan öğrenciler, bu malzemeleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.
‘Bir Sınıf Bir Aile’ projesi, Ramazan Ayı öncesinde bir sınıfta başladı ve okulda bulunan diğer sınıfların katılımıyla genişledi.
Proje kapsamında Şehit Yunus Uğur Anadolu Lisesi’nde bulunan diğer sınıf öğrencileri de kendi harçlıklarıyla bir aile daha yardımcı olmaya çalışacak.
‘Bir Sınıf Bir Aile’ projesi kapsamında kendi imkanlarıyla bir araya gelerek böylesine anlamlı bir yardımı gerçekleştiren öğrenciler, geleceğin sorumluluk sahibi bireyleri olma yolunda önemli bir adım attılar.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, öğrencilerin bu duyarlı davranışını takdir ederek şunları söyledi: “Öğrencilerimizin kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi tercih etmeleri, bizleri son derece gururlandırdı. Bu tür duyarlılıkların, gençlerimizin sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine büyük katkı sağladığına inanıyorum. Okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt