1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. 'Haraptar' filmi Adıyaman'da gerçek oldu
'Haraptar' filmi Adıyaman'da gerçek oldu

'Haraptar' filmi Adıyaman'da gerçek oldu

14 Mayıs seçimlerinde Adıyaman’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olarak giren Prof. Dr. Abdurrahman Bakır, seçim serüveni ve sonucunu Şener Şen’in .

A+A-

14 Mayıs seçimlerinde Adıyaman’dan Bağımsız Milletvekili Adayı olarak giren Prof. Dr. Abdurrahman Bakır; yıllardır Adıyamanlı hemşerilerine Ankara'da hizmet eden bir bilim adamı. Sayısız Adıyamanlıya yardım etmiş, ameliyatlardan ücret almamış ve çok sevilmiş bir üst düzey rütbeli ve beyin cerrahi profesör. Abdurrahman Bakır, ikna edilerek Adıyaman’dan bağımsız milletvekili adayı yapılmış ya da olmuş.

Gecesini gündüzüne katarak gezmediği köy, mezra, mahalle, tv canlı yayınları, radyo programları, dost esnaf ziyaretleri yapmış. Prof. Dr. Abdurrahman Bakır’a refakat edenler, "seninleyiz", "kesin kazanırsın" telkinleri ile büyük umutlar vermiş. Seçim gecesi sandıklar açıldıkça hayal kırıklığı Prof. Dr. Abdurrahman Bakır hocamızın moralini, dostlarına olan güveni, kendisine yapılan yanlışlar (kendisi ihanet diyor) neticesinde seçimi kaybederek sorgusuz sualsiz Ankara’ya dönmüş.
Prof. Dr. Aburrahman Bakır ile konuştuk. Aynen şöyle diyor: "Keşke görmeseydim, keşke bu yanlış insanlara kanmasaydım. Vekil seçilmek için 28 - 30 bin oy gerekir. ‘Hiç merak etme fazla alırız’ diyenlere söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Toplam 3 bin küsur oy aldım. Benim için oy atanlara yürekten teşekkür ediyorum. En çok kızdığım olay da bir sandıkta 10 oy çıkıyor bana, 50 kişi arıyor benim oyum diyor. Tam da Şener Şen’in ‘Haraptar’ filminin gerçek versiyonu. Düşündüm, Şener Şen’i arayıp analiz yaptırmak istiyorum” diye sitem etti.
Adıyaman sevdalısı, Adıyamanlılara yıllardır yardımcı olan hocamız Prof. Dr. Abdurrahman Bakır’a değerlendirmelerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışma hayatında başarılar diliyoruz.
Haber: Şevket Bozkurt