1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Başli, öğretmenlerle bir araya geldi
Başli, öğretmenlerle bir araya geldi

Başli, öğretmenlerle bir araya geldi

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, ilçede görev yapan yaklaşık 2 bin 200 öğretmenle bir araya geldi..

A+A-

Yeni eğitim öğretim yılında yapılacak olan çalışmalar ve planlamalar hakkında öğretmenlere bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, eğitim ve öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik öğretmenlerin görüşlerini aldı.

Kahta Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda ayrı ayrı düzenlenen bilgilendirme toplantılarında İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim öğretmenleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 
2022-2023 eğitim yılının başlamasıyla birlikte kutsal bir göreve başlayacak olan öğretmenlerle bir arada olmaktan gurur duyduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, “12 Eylül 2022 Pazartesi günü tüm kademelerde eğitim kurumlarımız açılıyor. Uzun süren bir tatilin ardından öğrencilerimiz eğitim sürecine devam edecek. Bir yandan da okula yeni başlamanın heyecanını yaşayan miniklerimiz olacak. 
Proje çalışmalarının amacı işbirliği içinde çalışan, analitik düşünebilen ve farklı çözüm yolları üretebilen, ortaya bir ürün koyabilen ve bu amaç doğrultusunda araştırma yaparak bilgi edinen, elde ettiği bilgileri doğru ve sistematik bir şekilde sentezleyebilen milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Bizlerde öğrencilerimize en iyi eğitimi verebilmek adına şube müdürlerimiz, okul müdürleri ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. 
Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve okul idaresi ile öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Haber: Şevket Bozkurt