1. HABERLER

  2. SAĞLIK
  3. Başkan Yeni, gençleri aşı yapmaya davet etti
Başkan Yeni, gençleri aşı yapmaya davet etti

Başkan Yeni, gençleri aşı yapmaya davet etti

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, son zamanlarda Kahta’da artan koronavirüs (Covid-19) vakaları hakkında açıklamalarda bulunarak, gençleri aşı yapmaya davet etti..

A+A-

 

Kahta’daki genç nüfusu aşı konusunda daha hassas olmaya davet eden AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, yaptığı açıklamada; “Maalesef son zamanlarda Covid-19 vakalarında çok ciddi bir anlamda artış var. Özellikle genç hastalarımızın sayısında artış var. Ölümlerde bile genç diyebileceğimiz çok hastamız var. Bunun tek çözümü aşıdır. Aşı yaptırmayanların sayısı ilçemizde çok olduğu için Kahta olarak aşı konusunda Türkiye genelinde son sıralarda yer almaktayız. Bu da ilçe olarak bizlere hiç yakışmıyor.

Malumunuz 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı yüz yüze olacak. Okullarımız açıldı ve öğrencilerimiz uzun bir aradan sonra ders başı yaptı. Artık normalleşme dönemindeyiz. Kısıtlamaların ve yasakların tekrar başlamaması için ilk başta aşı yaptırmayan tüm vatandaşlarımızın aşılarını muhakkak yaptırmaları lazım. Daha sonra ise maske ve sosyal mesafe kurallarına uyduğumuz takdirde bu illet hastalıktan kurtulabiliriz.

Tekrar söylemekte fayda görüyorum, maalesef son zamanlarda genç vaka sayılarında ciddi bir artış var. O yüzden aşı noktasında biraz daha hassas olalım. Sevdiklerimizi ve kendimizi koruyalım” dedi.

Haber: Şevket Bozkurt