1. HABERLER

  2. YEREL HABER
  3. Aydın, Kahta’da basın mensupları ile bir araya geldi
Aydın, Kahta’da basın mensupları ile bir araya geldi

Aydın, Kahta’da basın mensupları ile bir araya geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta’da basın mensuplarıyla bir araya geldi..

A+A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın beraberinde Kahta Kaymakamı Selami Korkutata ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Kahta’da yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Bundan sonra basın mensuplarıyla düzenli bir şekilde bir araya gelerek Kahta’nın sorun ve sıkıntılarının görüşüldüğü toplantılar düzenleyeceklerini ifade eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, yaptığı açıklamada; “Bugün basın mensuplarımızla bir araya gelerek Kahta’da yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında bir toplantı düzenleyelim dedik. Gördüğüm kadarıyla faydalı olan bu toplantımıza ileriki zamanlarda kaymakamımızın koordinesinde kurum amirleri, STK temsilcileri ve muhtarlarımızı da dahil ederek daha detaylı ve koordineli bir toplantı yapmayı düşünüyoruz. Bu toplantılardaki amacımız Kahta’da yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında sizlerin aracılığı ile halkımıza bilgi vermektir. Bir noktada yapılan bir yatırım durmuşsa burada neden durduğunu, ne zaman yapımına devam edeceği veyahut bitmiş ise halkımıza ne gibi katkıları olacağı gibi konuları işleyerek bu bilgileri sizlerin aracılığı ile vatandaşımıza duyurmuş olacağız.
Daha önce Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar koordinesinde düzenlediğimiz toplantılarımıza bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz ve daha sonra daha kapsamlı olacak şekilde bu toplantımızı da ekledik. Amacımız halkımızın sorun ve sıkıntılarını yetkili kişilerden dinlemek, sorunlara ilgili kişiler aracılığı ile çözüm bulmak ve takipçisi olmak. Bu toplantılarımızla halkımıza daha faydalı olacağımızı umuyorum” dedi.
Aydın, ayrıca Kahta’da yapımı devam eden çalışmalar hakkında da bilgi vererek, bütün yatırımların takipçisi olduğunu ve yatırımların kısa süre içerisinde tamamlanması için ilgili bakanlıklarla sürekli görüştüğünü sözlerine ekledi.
Haber: Şevket Bozkurt