1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Sosyal Demokratlarla Kahta Belediye Başkanının Buluşması
Sosyal Demokratlarla Kahta Belediye Başkanının Buluşması

Sosyal Demokratlarla Kahta Belediye Başkanının Buluşması

Kahtalı bazı sosyal demokratlar ile AK Partili Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı geçtiğimiz günlerde Aziz Yurdakul’a ait bağ evinde öğle yemeğinde bir araya geldiler..

A+A-

 

Eski dostlukların unutulmaması için Aziz Yurdakul’un davet ettiği sosyal demokratlar Hallaçlar Market Sahibi M. Zeki Hallaç, SMMM Ramazan Tuncer, SMMM Osman Bozkurt, Emekli Memur Aziz Yapıcı ve Yurdakul Ailesi ile Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı beraberindeki arkadaşları Girne Mahallesi Muhtarı Murat Kaymak, Karcıoğlu Pastane Sahibi Veysi Günakın’la yemekte buluştular.
Verilen yemek sohbetinden sonra Kahta’nın sorunları konuşuldu, tartışıldı. Başkan Turanlı sorulan soruları ılımlı bir şekilde cevaplamaya çalıştı.
Kahta’nın şehir içi trafiği ve kaldırım sorunları özellikle tartışılırken, Belediye Başkanı Turanlı esnafın belediyeye yardımcı olmasını isteyerek; “Ben belediye başkanı olarak bütün gücümle ilçemizin sorunları için çaba gösteriyorum. En büyük sıkıntımız olan içme suyu projesi için Başbakanla görüşülerek Sayın Başbakandan söz aldık. Onun da yakında ihalesi yapılacaktır. Belediyemiz otogar ihalesi yapılmış olup, inşaat çalışmalarına başlanmıştır” dedi.
Sosyal demokratlarla sıkı bir siyaset yapan Başkan Turanlı, karşılıklı tartışmalardan sonra hep beraber çözüm yolları araştıralım önerilerinde bulundu. Başkan Turanlı, “Ben belediye başkanı olduktan sonra ziyaretlerimin sonucu sosyal demokrat olan kişileri farklı gördüm. İtiraf edeyim ki sizin gibi insanları tanıdıkça sizlere daha kıymet değer vermeye başladım. Kalbimdeki yeriniz, dürüstlüğünüz ayrı, ben daha önce sizleri ön yargılı bir şekilde düşünebiliyordum. Şimdi ise eski düşüncelerimden dolayı yanıldığımı gördüm. Bundan böyle sağcısı, solcusu benim için fark etmez, yeter ki insan dürüst olsun asla ayrımcılık düşünmüyorum. Düşünmek bile istemiyorum.
Bu arada bizleri davet eden ev sahibi Yurdakul Ailesi’ne ve buradaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tüm Kahtalı hemşerilerimin mutluluk ve sağlık içinde yaşamasını diliyorum” dedi.
Sosyal demokrat adına konuşan Zeki Hallaç ise, ev sahibi Aziz Yurdakul’a vermiş olduğu yemekten dolayı ve Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya ise ilçemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Kahta Olay Haber Merkezi