1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da Başarılı Öğretmenler Ücretsiz Tatile Gönderiliyor
Kahta’da Başarılı Öğretmenler Ücretsiz Tatile Gönderiliyor

Kahta’da Başarılı Öğretmenler Ücretsiz Tatile Gönderiliyor

Kâhta ilçesinde çalışan ve yıl içerisindeki performansları ile eğitim öğretim kalitesine olumlu katkı sağlayan öğretmenler, Kahta Kaymakamlığı tarafından tatile gönderiliyor..

A+A-

 

Kahta Kaymakamı Metin Esen, Kahtalı İşadamı ASKA Oteller Zinciri Sahibi Ramazan Aslan’dan Kâhta ilçesinde çalışan ve yıl içerisindeki performansları ile eğitim öğretim kalitesine olumlu katkı sağlayan öğretmenlere beş yıldızlı ücretsiz tatil imkanı vermesini istedi. Kahta ilçesine gelerek kaymakamlık başta olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunan işadamı Sayın Ramazan Aslan, Kaymakam Metin Esen’e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bu çalışmalarına karşılık kendisine düşen bir görev olup olmadığını soran Aslan’a, Kaymakam Esen öğretmenleri başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirmek için tatil imkânı sağlanmasını istedi.
Kâhta Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan programa Kâhta Kaymakamı Metin Esen, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, şube müdürleri, okul müdürleri ve kalabalık öğretmen grubu katıldı.
Programda konuşan Kahta Kaymakamı Metin Esen, çalışanların memnuniyetinde sürekliliği sağlamayı vurguladığı açıklamada: “Çeşitli motivasyon çalışmalarının yanı sıra, eğitimde sürekli iyileştirmeyi sağlamak; hem de başarı, davranış ve çabalarından dolayı çalışanları takdir etmek; çalışanların katılım, motivasyon ve bağlılığını artırmak için öğretmenlerimizi ödüllendirmek istedik. Bu kapsamda Antalya’da Aska Otelleri Sahibi Kâhtalı İşadamı Ramazan Aslan ile irtibata geçtik. Kendisinin Kahta’daki eğitim sorunlarına duyarlılığı ve ilçemize yaptığı katkılar takdire şayandır. Kendisinin katkılarıyla Kâhta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan on öğretmenimizi aileleriyle birlikte tatile göndermeye karar verdik. Birazdan çekilecek kura sonucu belirlenen öğretmenlerimiz 25 -31 Ağustos tarihleri arası 4 gün 3 gece her şey dahil konseptinde misafir olarak konaklayacaktır” dedi.
Kaymakam Metin Esen ayrıca, Antalya ili sınırları içerisinde hizmet veren ASKA Hotels, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki öğretmen ve çalışanlarına 31.12.2013 tarihine kadar yer olduğu sürece www.askahotels.com adresinden yer alan fiyatlar üzerinden % 30 indirim uygulanacağını belirtti. Kaymakam Esen, milli eğitimin en değerli sermayesinin öğretmen olduğu, bu felsefeden hareketle kaymakamlıkça öğretmenlerin performanslarını ödüllendirmeye devam edeceklerini belirterek bu imkânları öğretmenlerimize tanıyan ASKA Hotelleri Sahibi Ramazan Aslan’a teşekkür etti.
Kâhta Kaymakamı Metin Esen’in konuşmasının ardından tüm katılanların heyecanla beklediği kura sonucunda tatil kazanan on öğretmenin isimleri belli oldu. İlk kurayı Vali Özbilgin İlköğretim Okulu Görme Engelli Türkçe Öğretmeni Sercan Özyurt çekti.
Kâhta Belediyesi Konferans Salonu’nda çekilen kuradan sonra konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç yaptığı açıklamada, “Öğretmenler toplumun manevi mimarıdır. Öğretmenin yüreğindeki saf ve katışıksız sevgi tükenmek bilmeyen bir kaynak gibidir. Bu kaynaktan fışkıran tertemiz duygular onu yüceltmektedir. 2011-2012 eğitim-öğretim yılında Kaymakamımız Sayın Metin Esen’in öncülüğünde çok güzel çalışmalara imza attık. Bu güzel çalışmaların tamamı öğretmenlerimizin özverili çalışmalarının sonucudur. Bu çalışmalarımızın görülüp takdir edilmesi bile bizleri onure etmişken, öğretmenlerimizin tatile gönderilmesi düşüncesi Kaymakamımız Sayın Metin Esen ve iş adamı hemşerimiz Sayın Ramazan Aslan’ın bizlere jestidir. Öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarının yükseltilmesi adına birçok çalışma yürüten Sayın kaymakamımıza ve otellerini Kâhta’da çalışan eğitimcilerin hizmetine sunan Sayın Ramazan Aslan’a şahsım ve öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt