1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. İyi Parti, Kahta’da basın mensuplarıyla bir araya geldi
İyi Parti, Kahta’da basın mensuplarıyla bir araya geldi

İyi Parti, Kahta’da basın mensuplarıyla bir araya geldi

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde İyi Parti Kahta İlçe Teşkilatı basın mensupları ile biraya gelerek, hem yerel hem de ulusal gündeme dair açıklamalarda bulundu..

A+A-


İyi Parti Kahta İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına İyi Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, İyi Parti Kahta İlçe Başkanı Sait Doğan, parti yöneticileri ve basın mensupları katıldı. Toplantının açılış ve selamlama konuşmasını yapan İyi Parti Kahta İlçe Başkanı Sait Doğan, Kahta’daki sorunlarla ilgili parti olarak taleplerini açıklayacaklarını ifade ederek, taleplerini şöyle sıraladı: “Nüfusu yaklaşık 30 ilden fazla olan Kâhta’mıza acilen otopark yapılması, esnafın kaldırım işgallerine son vermesi. Belediyemiz tarafından son yıllarda yapılan parklar ve çevre yolunun açılması, takdire şayan olmakla birlikte bu sayının çoğaltılması ve parklara kamera sisteminin takılması. Adıyaman-Kahta arasında çalışan minibüslerin taşıma ücretleri fazla olduğundan buna müdahale edilmesi, gerekirse imkanlar dâhilinde belediye araçlarıyla seferler düzenlenmesi. Yılan hikâyesine dönen Kahta-Siverek arasındaki yol ile Kahta-Sincik-Malatya, Kahta-Gerger arasındaki yolun bir an önce standartlara uygun yapılması. Uzun süre önce yapımına başlandığı halde hiçbir ilerleme kaydedilmeyen spor kompleksinin bir an önce bitirilmesi. İnşaatları devam eden okullar başta olmak üzere ihtiyaç duyulan ek dersliklerin yapılması. Topraklarımızın bir önce suyla buluşması için acilen sulama tesislerinin yapılması. Dünyanın 8. Harikası olan Nemrut Dağı ile Eski Kahta arasında teleferik yapılması. İlçemizin yüz akı olan Kahta 02 Spor’a sahip çıkılarak destek olunması en acil taleplerimiz arasındadır” dedi.

Demokrasi adına, Kahta’ın gelişmesi adına ne yapabiliriz diye bir araya geldiklerini ifade eden İyi Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan ise, “Kahta’da güçlülerin değil haklıların söz sahibi olması adına ne yapabiliriz, birlikte nasıl bir sonuç elde edebiliriz bunları konuşmak için bir araya gelmek istedik. Biliyorsunuz Türkiye’de ve Adıyaman’da gündem çok hızlı değişiyor. Bu anlamda Adıyaman’ı en çok sarsan olay son zamanlardaki Türkiye’nin diğer illerinde de olduğu üzere yolsuzluklar, fakir fukaranın bir şeyler karşılığında işe girme konuları, bir danışmanın veyahut genel merkez çalışanının ağzımıza almaya dahi korktuğumuz miktardaki paralarla anılmaları. Bunlar son derece üzücü. Maksadımız bu genç adamları ezmek parçalamak değil. Onların özel hayatlarına girmek gibi konular, asla bizim aklımızın ucundan geçmez. Onların yaptığı bu hataları görmektense, onların bu hataları yapmasına meydan açanlara bakmak lazım. Kim ne kadar müsaade etti bunlara? Bu insanlar bunu yaparken hakikaten kendi adlarına mı yaptılar? Bir milletvekilimizin ismi bu kadar çarşaf çarşaf haber sitelerinde dolaşması hepimizi üzmüştür. Nihayetinde Adıyaman’ın ismi geçiyor. Adıyaman’ın da bunu hak ettiğine inanmıyorum” diye konuştu.

Toplantı, basın mensuplarının İyi Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan’a yönelttikleri soru-cevapların ardından sona erdi.

Toplantı sonrası İyi Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, İyi Parti Kahta İlçe Teşkilatı ile birlikte esnafları ziyaret etti.