1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Engellilerden Başkan Turanlı’ya Ziyaret
Engellilerden Başkan Turanlı’ya Ziyaret

Engellilerden Başkan Turanlı’ya Ziyaret

Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’yı ziyaret etti..

A+A-

 

Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’yı ziyaret ederek, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisini kutlayarak yeni yapılan hizmetlerde engellilere ait özel çalışmaların yapılması talebinde bulundular. Kahta Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete AK Parti Kahta İlçe Başkanı M. Reşat Turanlı da katıldı. Engellilerin talebine karşılık bir açıklama yapan Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, “Kahta’da ilk defa engellilere uygun şehir içi toplu taşıma araçlarını biz getirdik. Tabii ki biz sizleri çok önemsiyoruz. Bize yaptığınız ziyaret de ayrıca bizi onurlandırdı. Bu güne kadar yapılan çalışmalarda engelli vatandaşlarımızı da düşünerek bunları yapmaya çalıştık. Yeni yapılan parklarımız var. Bu parklara engellilerimizin her türlü talebini yansıtma gayretinde olacağız. Son günlerde görme engelli çocukları olan bir aileyi ziyaret etme olanağım oldu. Üç tane kardeş görme engelliydi. Hayata olan olumlu bakışları beni çok etkiledi. Göremedikleri halde hayata çok güzel bakabiliyorlar. Biz bazen her şeyi görebildiğimiz halde karamsarlık içine giriyorken onların bu durumu gerçekten takdire şayandı. Siz de hayata çok güzel bakıyorsunuz. Yapılan güzel şeyleri takdir ederek bize de destek veriyorsunuz. Göreve geldiğimiz günden itibaren size her türlü desteği vermeye çalıştık ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Talepleriniz olduğu zaman toplanıp bana haber verdiğiniz takdirde sizi ziyaret ederek sorunlarınızı dinler ve çözmek için elimden geleni yaparım” dedi.
Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan ise Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini ifade ederek, “Siz Kahta için çok önemli biz insansınız. Sizin yaptığınız hizmetleri görüyor ve takdir ediyoruz. Bizi de çok önemsediğinizi biliyoruz. Yapılan ve yapılacak çalışmalarda bizim durumumuzu göz önüne aldığınızdan hiç şüphemiz yok. Allah sizden razı olsun” dedi.
AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı ise engellilerin Kahta’nın önemli değerleri olduğunu ve onlara yönelik yapılacak her türlü çalışmaya ilçe yönetimi olarak destek vereceklerini dile getirdi.
Haber: Şevket Bozkurt