1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Emniyetten vatandaşlara broşürlü uyarı
Emniyetten vatandaşlara broşürlü uyarı

Emniyetten vatandaşlara broşürlü uyarı

Şevket BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlara broşür dağıtılarak, kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu..

A+A-


Son günlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman genelinde de artan koronavirüs vakaları ve Adıyaman’ın yüksek riskli iller kategorisinden yer alması nedeniyle, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ekipler tarafından ilk önce trafik araçlarıyla şehir merkezi gezilerek anonslu uyarı yapıldı. Daha sonra ise şehrin belirli noktalarında polis memurları tarafından vatandaşlara broşür dağıtılarak; maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunuldu.

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından şehir merkezinde gezilerek yapılan uyarıda: “Salgın nedeniyle kontrollü normalleşme dönemindeyiz. Hayatımızın her alanının normalleşmesi için tüm kurallara uymalıyız. Sağlığımız için hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. İnşallah birlikte başaracağız” anonsu vatandaşlara dinletildi.

Şehrin değişik bölgelerinde vatandaşlara uyarı broşürleri dağıtan ekipler tarafından yapılan uyarılarda ise, “Sosyal mesafemize dikkat edelim. Maskemizi takalım. Temizliğe ve hijyene özen gösterelim. Lütfen dağıttığımız bu broşürleri okuyalım. Sağlıklı günler dileriz” denildi.

Salgınla mücadele kapsamında yoğun iş tempoları yanı sıra insanlara bu şekilde uyarılarda bulunup destek oldukları için emniyet mensuplarına teşekkür eden vatandaşlar ise, “Hayatımızın her alanında sürekli bizlere destek ve yardımcı olan emniyet personelimize salgınla mücadele kapsamında gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte kurallara uyarak hem ilçe olarak ve hem de il olarak yüksek riskli iller kategorisinden çıkmayı başarıp, ülke olarak bu salgın hastalıktan kurtuluruz” dediler.