1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Zine Abdullah Aslan Anaokulu’ndan kardeş okul projesi
Zine Abdullah Aslan Anaokulu’ndan kardeş okul projesi

Zine Abdullah Aslan Anaokulu’ndan kardeş okul projesi

Kahta Zini Abdullah Aslan Anaokulu öğrencileri kardeş okul projesi kapsamında Kozağaç Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere hazırladıkları kırtasiye, temizlik ve oyuncak malzemelerini hediye ettiler..

A+A-

 

Kahta Zini Abdullah Anaokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kozağaç Köyü İlkokulu’nda eğitim gören yaklaşık 20 öğrenciye kırtasiye, temizlik ve oyuncak malzemelerini hediye etti.

Kahta Zini Abdullah Anaokulu öğrenci velilerinden Hatice Sağmak ise, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kozağaç Köy İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin saç kesim ve bakımlarını yaptı.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, yaptığı açıklamada; “Bu tür etkinlikler, öğrencilerimiz arasındaki dayanışma ve dostluk bağlarını kuvvetlendirmenin yanı sıra, toplumsal sorumluluk bilincini de artırır. Bu nedenle bu tür projelerin hayata geçirilmesi son derece önemlidir.
Ayrıca, öğrenci velilerinden Hatice Sağmak'ın öğrencilerin saç kesimlerini ve bakımlarını ücretsiz olarak gerçekleştirmesi, insanlar arasındaki yardımlaşma ve destek duygusunun en güzel örneklerinden biridir. Bu tür fedakarlıklar, toplumun dayanışma ruhunu canlı tutar ve bireyler arasındaki ilişkileri güçlendirir.
Bu etkinliği gerçekleştiren öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve herkese teşekkür ederim. Eğitim camiasının bu tür güzel projelere imza atması, çocuklarımızın daha aydınlık bir geleceğe sahip olmalarına katkı sağlar. Birlikte çalışarak, eğitimde daha büyük başarılar elde edebiliriz” dedi.
Lütfü Başli, işbirliği ve dayanışmanın önemini vurgulayarak, Okul Müdürü Murat Ardıç, öğrencilere ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’ya Kahta Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek, Kahta Zini Abdullah Aslan Anaokulu Müdürü Murat Ardıç, Kahta Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Abdullah Çetinkaya, Kahta Zini Abdullah Aslan Anaokulu Aile Birliği Başkanı Kamil Ardıç, okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti.
Haber: Şevket Bozkurt