1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Vali Varol, gençlerle bir araya geldi
Vali Varol, gençlerle bir araya geldi

Vali Varol, gençlerle bir araya geldi

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol beraberinde İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile birlikte Adıyaman Belediyesi’ne ait Kültür ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, merkez bünyesinde kurulan dersliklerde YKS ve KPSS’ye hazırlanan gençlerle bir araya geldi. .

A+A-

 

Gençlerle gelecekte yapmak istedikleri ve koydukları hedefleri üzerine sohbet edip hayatta başarının yolunun iyi bir eğitimden geçtiğini vurgulayarak gençlere tavsiyelerde bulunan Adıyaman Valisi Dr. Osman, “Bir milletin en büyük sermayesi iyi yetiştirilmiş gençliğidir. Unutmayınız ki hedefleri, idealleri büyük olanın geleceği de büyük olur. Yarının büyük ve güçlü Türkiye’sini sizler inşa edeceksiniz. Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz siz değerli gençlerimizin kesintisiz bilgiye ulaşarak en iyi şekilde yetişmesi için devlet olarak elimizden gelenini en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.   

Vali Varol, öğrencilerle buluşma sonrası Kültür ve Eğitim Merkezi’nin faaliyet ve çalışmaları hakkında Belediye Kültür Müdürü Mehmet Bereket’ten bilgiler aldı.
Haber: Şevket Bozkurt