1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Uyum programını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı
Uyum programını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı

Uyum programını tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldı

Kahta Bilim ve Sanat Merkezi’nde 40 saatlik uyum programını bitiren öğrenciler için uyum programı sertifika töreni düzenlendi..

A+A-

Kahta Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, İlçe MEM Şube Müdürü Mehmet Turan, Kahta İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek, Cumhuriyet Savcısı Serdar Güler, RAM Müdürü Abuzer Özdemir, Kahta BİST Müdürü Mahmut Yıldırım, METEM Müdürü Hanifi Delikanlı, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerinin bugün uyum sertifikalarını alarak BİLSEM ailesine katıldıklarını ifade eden Kahta BİLSEM Müdürü Murat Aslan, yaptığı açıklamada: “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Özel yetenekli öğrencilerimizin bireysel yeteneklerinin farkında olmaları ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla proje tabanlı, gezi gözleme dayalı, konferans ve panel gibi programlarla öğrencilerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Programa katılan değerli protokol üyelerine velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.
Programın sonunda BİLSEM Uyum Programı’nı tamamlayan öğrencilere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi. Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.
Haber: Şevket Bozkurt