1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Rehber öğretmenler ile koordinasyon toplantısı düzenlendi
Rehber öğretmenler ile koordinasyon toplantısı düzenlendi

Rehber öğretmenler ile koordinasyon toplantısı düzenlendi

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından rehber öğretmenler ile sene başı koordinasyon toplantısı düzenlendi..

A+A-

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı psikolojik danışmanlık ve rehber öğretmenleriyle mesleki paylaşım ve koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Kahta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram başkanlığında düzenlenen toplantıda yeni eğitim öğretim yılında yapılması planlanan rehberlik faaliyetleri, özel eğitim ve rehberlik hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik çözüm önerileri görüşüldü.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, gelecek nesillerin sağlam bir temel üzerinde inşa edilmesi için tüm öğretmenlere, özellikle de rehber öğretmenlere büyük görevler düştüğünü belirterek, öğrencilerin geleceklerini şekillendirmelerinde rehber öğretmenlerin önemli bir rol üstlendiğini söyledi.
Kahta Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram, Kahta Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Abuzer Özdemir ve ilçede görev yapan psikolojik danışmanlık ve rehber öğretmenleri katıldı.
Haber: Şevket Bozkurt