1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Milletvekili Şan, eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı
Milletvekili Şan, eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı

Milletvekili Şan, eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’yi ziyaret ederek tüm eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi..

A+A-

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, eğitim öğretim çalışmaları hakkında Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’dan bilgi aldı.

Kalkınma ve ilerleme yolunda Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracak en temel gücün eğitimli ve nitelikli insan gücü olduğunu belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, “Eğitim her zaman öncelikli meselelerimizden biri olmuştur. Çocuklarımızı yarınlara en iyi biçimde hazırlamak ve onları çağın gereklerine uygun olarak fırsat eşitliği içinde eğitim öğretim imkanlarından yararlanması yönünde yoğun bir çaba içerisindeyiz” dedi.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Haber: Şevket Bozkurt