1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Kahta’da eğitim istişare toplantısı düzenlendi
Kahta’da eğitim istişare toplantısı düzenlendi

Kahta’da eğitim istişare toplantısı düzenlendi

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Kahta Öğretmenevi’nde Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun başkanlığında gerçekleşti..

A+A-

Toplantıda okulların ve kurumların onarım ve bakım işlemleri, yönetici, öğretmen, personel yer değişiklikleri, zümre toplantıları, öğrenci taşıma işlemleri, senebaşı işlemleri, yerel ve ulusal projeler gibi işlemler görüşüldü.

Olağan dışı sürece rağmen ekip ruhu anlayışıyla çalışmaların aksamadan yürütüldüğünü ifade eden Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, çalışmalarının en verimli şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm idarecilere, öğretmenlere ve milli eğitim müdürlüğü personellerine katkıları nedeniyle teşekkür etti.
Tosun: “Temsil ettiğimiz yer şahsımızın makamı değil Adıyaman milletine hizmetin makamıdır. Şahsi bir başarının yönetim tarzından çok sistemin başarısını harekete geçirebilecek bir yönetim tarzını arzu ediyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla oluşan canlılık normalleşme sürecinde diğer tüm kurumlara ve sektörlere enerji veriyor. Bu kapsamda Türkiye Yüzyılı'na girerken bize emanet edilen nesilleri en güzel şekilde yetiştirmek için sorumluluğumuzun olduğunun bilincinde hareket etmemiz gerekiyor. Tüm idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle bu süreci beraber yürüteceğiz. Öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmanın yanı sıra, millî ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için de gereken çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.
Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ve iyi dileklerinin ardından sona erdi.
Kahta Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Adıyaman Eğitim Müfettişleri Başkanı Arif Karakış ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.
Haber: Şevket Bozkurt