1. HABERLER

  2. YEREL HABER
  3. İş Adamı İbrahim Halil Karaman adaylığını açıkladı
İş Adamı İbrahim Halil Karaman adaylığını açıkladı

İş Adamı İbrahim Halil Karaman adaylığını açıkladı

İş Adamı İbrahim Halil Karaman, Kahta S.S. Marangozcular Mobilyacılar PVC’ler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi başkanlığı için adaylığını açıkladı..

A+A-


Kahta baraj yolundaki bir kafede basın mensuplarıyla bir araya gelen İş Adamı İbrahim Halil Karaman, kooperatifi daha güçlü kılmak ve üyelere daha iyi hizmet sunmak için aday olduğunu söyledi.

Kahta S.S. Marangozcular Mobilyacılar PVC’ler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkan Adayı İbrahim Halil Karaman, adaylık süreci hakkında yaptığı açıklamada; “Kooperatifimizin Pazar günü (20.06.2021) tarihinde saat 10.00’da yapılacak olan seçimlerinde arkadaşlarımın ısrarlı teklifleri üzerine ve bu görevi yerine getireceğim inancı ile aday oldum. Arkadaşlarımız ile birlikte üyelerimizin haklarını her zaman savunarak birlik ve beraberlikten vazgeçmeden ekibimizle yola çıktık. Hep birlikte güçlü bir kadro ile çıktığımız bu yolda tüm üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Başta bizimle birlikte bu yola çıkan arkadaşlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarımız kooperatifimizi daha güçlü kılmak, üyelerimize daha iyi hizmet sunmak için yola çıktık. Bu düşünceyle hizmetlerimizi yürüteceğiz.

Üyelerimizin Günlük Yaşamdaki Sorunlarını Asgari Seviyeye İndirmek İçin Mücadele Edeceğiz

Kooperatifimiz bünyesindeki tüm esnaf arkadaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak ve kooperatifimizin üyelerine günlük yaşamdaki sorunlarını asgari seviyeye indirmek için mücadele edeceğiz. Ben ve ekip arkadaşlarımız bu konuda son derece inançlı ve azimliyiz. Esnaf ve sanatkârlarımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz takdirde görev süresince tüm üyelerimizle birlikte el ele, omuz omuza vererek tüm sorunlarımızın üstesinden geleceğimizin inancındayım. Üyelerine değer veren, her zaman yanında olan, haklarını savunan ve koruyan bir anlayışı prensip edinip, birlik ve beraberliğimizi sağlamak hep beraber bir güç olmak, güzellik, kardeşlik içinde sanatımızı icra edeceğimiz bir zemin oluşturmak için adayım.

Mevcut Ve Geçmiş Yönetime Teşekkür

Şu andaki mevcut başkana ve bundan önce hizmet etmiş tüm kooperatif başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu yola başkalarını karalamak için değil, hizmet etmek inancı ile bu yola çıktık. Seçim sonucu ne olursa olsun kazanan kooperatifimiz olsun. Kazanan Kahta’mız olsun” diye konuştu.

Haber: Şevket Bozkurt