1. HABERLER

  2. SPOR
  3. Kahta’da okul sporları toplantısı gerçekleştirildi
Kahta’da okul sporları toplantısı gerçekleştirildi

Kahta’da okul sporları toplantısı gerçekleştirildi

Kâhta Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 okul spor faaliyetlerini planlamak için istişare toplantısı yapıldı..

A+A-

 

BİLSEM Toplantı Salonu’nda düzenlenen okul sporları faaliyetleri toplantısına Adıyaman İl Spor Hizmetleri Müdürü Zeynel Abidin Deneri, Kahta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, Şube Müdürleri Mehmet Türk, Sezgin Yıldırım ve Hikmet Pınar, okul sporları il ve ilçe temsilcileri, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler katıldı. 

İl genelinde okul sporlarında iyi bir noktaya geldiklerini ifade eden Adıyaman İl Spor Hizmetleri Müdürü Zeynel Abidin Deneri, yaptığı konuşmasında; “İyi bir yerde olmamızın sebebi ise Beden Eğitimi öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin zor şartlar altında çocukları spora yönlendirmesidir. Bu başarı beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerimize aittir. Sizleri canı gönülden kutluyorum. 2021-2022 eğitim öğretim yılında da başarı çıtamızın yükselmesini bekliyor ve her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek ise; “Okul sporları faaliyetleri bizim için çok önemli bir etkinliktir. 2021-2022 eğitim öğretim yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştireceğimiz çok güçlü bir spor faaliyetidir. Okul sporları faaliyetinin amacı, yetenekli gençleri keşfetmek ve daha fazla gence ulaşmak, gençleri uyuşturucu maddelerden ve kahve köşelerinden uzak tutmak için spor adamları olarak sizlere ve bizlere büyük görevler düşmektedir. İlçemizde çok başarılı sporcular çıkacaktır. Buna gönülden inanıyor ve yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen ise yapmış olduğu açıklamada, “Gençlerimiz ve çocuklarımız sporu ilk olarak okulda tanıyor ve bu sayede sporu tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Bu bağlamda Okul Sporları faaliyetleri bizim için önem arz ediyor. Çünkü birçok gencimiz spor yaşamına okulda başlıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okul sporları faaliyetlerine desteklerimiz olacak ve her daim çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” şeklinde konuştu.

Toplantıda okul sporlarının sorunları ve çözüm önerileri gündeme getirildi. Beden eğitimi öğretmenleri söz hakkı alarak konuşmalar yaptı. Daha sonra karşılıklı soru-cevap şeklinde konulara açıklık getirilerek toplantı sona erdi.

Haber: Şevket Bozkurt