1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Deva Partisi, Kahta’da kitap bağış kampanyası başlattı
Deva Partisi, Kahta’da kitap bağış kampanyası başlattı

Deva Partisi, Kahta’da kitap bağış kampanyası başlattı

Kahta’da önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘Sen de bir kitap bağışla’ kampanyası ile hem paylaşma duygusunu arttırma hem de bölgemizin eğitimine katkı sağlanması hedefleniyor. .

A+A-


Köy okullarındaki kütüphanelere kitap desteğinden bulunmak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Deva Partisi Kahta İlçe Başkanı Muhammed Şükrü Turanlı, böyle sosyal sorumluluk projeleriyle toplum olarak hem paylaşmayı hem de eğitimde bir daha ileriye gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Turanlı, “Deva Partisi Kahta İlçe Teşkilatı olarak ‘Sen de bir kitap bağışla’ projesi başlattık. Evlerimizde okuyup da kütüphanemizde duran kitapları bağışlayarak köy okullarında okuyan çocukların eğitimine destek olabilirsiniz. Okuduğunuz veya okumadığınız kitapları bir köşede bekletmeyin. Bize ulaştırın. Kampanyamıza destek vererek kitaplarınızı köylerdeki okullara hediye edelim. Köydeki kütüphaneleri zenginleştirelim. Amacımız sosyal sorumluluk projeleriyle hem paylaşmayı hem de bölgemizin eğitimine katkı sağlayarak bir adım daha ileriye götürmektir. Bölgemizin kalkınmaya ihtiyacı var. Kalkınma için de öncelikle eğitim ve eğitimi iyi bir noktaya getirerek geliştirmemiz lazım. Bütün Kahta halkından ve kitapseverlerden kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz. Kitapları bizlerle buluşturup, belirleyeceğimiz köy okullarına kitap bağışında bulunacağız" diye konuştu.

Şevket Bozkurt (Kahta DHA)