1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Zeynal Aydın'dan ramazan ayı mesajı
Başkan Zeynal Aydın'dan ramazan ayı mesajı

Başkan Zeynal Aydın'dan ramazan ayı mesajı

Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..

A+A-

Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynal Aydın, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Başı rahmet, ortası merhamet, sonu ise cehennemden azat olan mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan ayı başta hoşgörü olmak üzere rahmet ve bereket ayıdır. Toplumsal dayanışma, paylaşma, yardımlaşma ve sevgi bağlarının güçlendiği, hoşgörünün arttığı bir aydır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır.

Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bizi bu ortak duyguda buluşturan; ahlaki ve manevi duyguların çok yoğun olarak yaşandığı içinde bulunduğumuz Ramazan ayıdır. İnsanın bu duygu ve düşünceler doğrultusunda hareket etmeye çalışması da, bu ayın manevi gerekliliğidir.

Millet olarak mübarek Ramazan ayında yapacağımız yardım ve desteklerle birbirine etle tırnak kadar yakın, bir yumruk gibi sımsıkı bağlarla bağlı bir millet olduğumuzu bir kez daha görecek ve yaşayacağız.
İslam aleminin büyük bir hasretle beklediği on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif bir feyiz, rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket mevsimi olarak geçmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.
Bu vesileyle  milletimizin ve bütün Müslümanların mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın başta memleketimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini, yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.