1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Yeni’den Kurban Bayramı kutlama mesajı
Başkan Yeni’den Kurban Bayramı kutlama mesajı

Başkan Yeni’den Kurban Bayramı kutlama mesajı

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı..

A+A-


Kurban Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, vatandaşların salgın tedbirlerine riayet etmesi konusunda uyarılarda bulunurken, sürücülere kazasız belasız yolculuk diledi.

Yayımladığı mesajda bayramların önemine değinen AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, “Bayramlarımız köklü geleneklerimizin en doruklarda yaşatıldığı, dargınlıkların son bulduğu, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlendiğimiz mukaddes günlerdir. Bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğu içerisinde olsak da salgın hastalığı unutmamız gerekiyor. Bu güzel bayramlarda kucaklaşarak bayramlaşacağımız günlerin bir an önce gelebilmesi için lütfen salgın kurallarına özenle uyalım” dedi.

Bayram boyunca araç kullanacak vatandaşların dikkatli olması gerektiğini dile getiren Başkan Yeni, “Kurban ibadetimizi gerçekleştirirken kesici alet kullanan vatandaşlarımız ve özellikle araç kullanacak vatandaşlarımızın her zamankinden daha dikkatli olmalarını temenni ediyorum. Böylesi güzel bir günümüz tatsız acı bir haber ile gölgelenmesin, canlarımız yanmasın. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının, milletimize ve değerli Kahtalı hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler şehit yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm kamu görevlisi arkadaşlarımızın, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarımızın bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.