1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER
  3. Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı
Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Mehmet Çatan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı..

A+A-

 

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar yarınlara hayırlar taşıyan niyettir. Dini ve milli günlerimiz milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir.

Ramazan Bayramı’nın değerli Kahta halkına, çalışanlarımıza, milletimize ve ülkemize iyilikler getirmesini, her geçen gün büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, siz Kahtalı kardeşlerimin, aziz Türk milletinin, bütün İslam ve insanlık âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum” dedi.