
Erdemoğlu Ailesi’nden eğitime bir destek daha
Adıyaman ve Besni ilçesine yaptıkları önemli yatırımlarla toplumsal kalkınmaya destek olan hayırsever Erdemoğlu Ailesi tarafından Gölbaşı ilçesinde 16 derslikli fen lisesi yapılıyor..
A+A-
Yapılacak Öğretmen Evi ve 16 Derslikli Fen Lisesi protokol imza töreninde Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’da hazır bulundu.
Adıyaman ve Besni ilçesine yaptıkları öğrenci yurtları, taziye evleri, sağladıkları istihdam olanakları ve eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Erdemoğlu Holding tarafından Gölbaşı ilçesinde yapılacak 16 Derslikli Fen Lisesi’nin protokolü Valilik Makamı’nda Vali Osman Varol ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu arasında imzalandı.
Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz için Gölbaşı ilçesine yeni bir ilim ve irfan yuvası kazandıran Erdemoğlu Ailesi’nin şahsında hayırsever iş insanı Ali Erdemoğlu’na teşekkür eden Adıyaman Valisi Osman Varol, “İnşallah bu eğitim yuvalarında ailesine, vatanına, milletine, ilimize ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunacak geleceğin Türkiye’sinde medeniyet güneşimizi dünyanın tepesine asacak bir nesil yetişecektir. Toplumsal sorumluluk anlayışıyla ilimize kazandırdıkları Mimarlık Fakültesi, sağlık ocağı, öğrenci yurtları, camii, taziye evleri ile toplumun sosyal alanda ihtiyaç duyduğu birçok hayra vesile olan ve sağladıkları istihdam olanaklarıyla ülkemizde ve ilimizde lokomotif görevi görerek gençlerimizin eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Ali Erdemoğlu’nun şahsında Erdemoğlu Ailesi’nin tüm bireylerine teşekkür ediyor, 16 derslikli fen lisesinin Gölbaşı ilçemize hayırlı olmasın diliyorum” dedi.
Haber: Şevket Bozkurt

