1. HABERLER

  2. GÜNDEM
  3. Ziraat odaları koordinasyon toplantısı Kahta’da yapıldı
Ziraat odaları koordinasyon toplantısı Kahta’da yapıldı

Ziraat odaları koordinasyon toplantısı Kahta’da yapıldı

Adıyaman Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Kahta Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda toplandı..

A+A-

Toplantıya Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan, Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, Çelikhan Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Doğan Güven, Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel ve Samsat Ziraat Odası Başkanı Kadir Kuştepe katıldı.

Kahta Ziraat Odası’nda gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yaşar Özkan, toplantının ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diledi. Başkan Özkan, “Kahta Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirdiğimiz toplantıda ilimizin başlıca sorunları olan gübre ve ilaç sıkıntıları, tarımsal sulama projeleri (GES), depremzedelere yapılabilecek yardımlar, tarımsal girdilerdeki fiyat artışları ve bir çok konular ele alındı. Biz Ziraat Odası Başkanları olarak sorunlarımızı bir rapor haline getirerek en üst makamlara sunacağız. Kongremiz ülkemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kahta Ziraat Odası ev sahipliğinde yapılan toplantıda ayrıca Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Yaşar Özkan, Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer ve Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel üst kurul delegeliğine seçildi.
Haber: Şevket Bozkurt