1. HABERLER

  2. YEREL HABER
  3. Kahta Belediyesi 7/24 kar mesaisinde
Kahta Belediyesi 7/24 kar mesaisinde

Kahta Belediyesi 7/24 kar mesaisinde

Kahta Belediyesi, etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde dış mahallelerde yolları açık tutmak için kar temizleme ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor..

A+A-

 

Aralıksız devam eden yoğun kar yağışıyla ilk günden beri teyakkuza geçen Kahta Belediyesi ekipleri; kar temizleme ve yol açma çalışmaları için yoğun mesai harcarken Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ekiplerin çalışmalarını yerinde denetleyerek bizzat takip etti.

Başta başkan yardımcıları, birim amirleri, zabıta ekipleri ve itfaiye ekipleri olmak üzere 7/24 belediye personelinin görev başında olduğunu belirten Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Ekiplerimiz yolların açık kalması için büyük mücadele vermektedir. Çalışmalarımız 3 adet loder (kazıcı-yükleyici), 2 adet greyder, 11 adet küçük kepçe, 5 kamyon, 3 tuzlama ekibimiz hemşerilerimizin kardan en az şekilde etkilenmesi için ilçemizin dört bir yanında yol açma, tuzlama ve kaldırımlarda temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.

İlçemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olaylarına ve soba ile ısınan evlerin karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı tüm hemşerilerimizi dikkatli ve tedbirli olmaya davet ediyorum. Kar ve benzeri acil durumlar için belediyemizin 444 4 498 numaralı telefonunu arayabilirsiniz” dedi.

Haber: Şevket Bozkurt