1. HABERLER

  2. ASAYİŞ
  3. Kahta-Diyarbakır yolunda kaza: 4 yaralı
Kahta-Diyarbakır yolunda kaza: 4 yaralı

Kahta-Diyarbakır yolunda kaza: 4 yaralı

Şevket BOZKURT / KAHTA (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı..

A+A-

 

Kaza, Kahta-Diyarbakır yolu 8. kilometresinde bulunan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Karakuş Tesisleri civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ömer Özçelik (57) yönetimindeki 34 CRG 78 otomobil ile Süleyman Kılınç (28) yönetimindeki 02 ABT 105 plakalı otomobil kafa kafaya çarpışarak şarampole yuvarlandı. Kazada her iki aracın sürücüleri ile araçlarda bulunan Eda Kılınç (30) ve Zeynep Zümra Kılınç (2) yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası aracında sıkışan Ömer Özçelik, Kahta Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı.

Daha sonra sağlık ekipleri tarafından yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan jandarma tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.