1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. ‘Hamurumda Paylaşmak’ projesi ile 700 kitap bağışı yapıldı
‘Hamurumda Paylaşmak’ projesi ile 700 kitap bağışı yapıldı

‘Hamurumda Paylaşmak’ projesi ile 700 kitap bağışı yapıldı

Kahta Şehit Yunus Uğur Anadolu Lisesi ‘Hamurumda Paylaşmak’ projesi kapsamında Bölükyayla Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere 700 kitap bağışında bulundu..

A+A-

 

Bölükyayla Ortaokulu’nda düzenlenen kitap takdim törenine Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Şehit Yunus Uğur Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Özen, Bölükyayla Ortaokulu Müdürü Ebubekir Bozan ve projede çalışan öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Kitap okunması ve paylaşımını artırmayı amaçlayan E-Twinning projesi kapsamında ağaç dikimi, şiir dinletisi, sokak hayvanlarının beslenmesi ile öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Hayırseverler tarafından toplanan yardımlarla öğrencilere kitap temin edildi. ‘Hamurumda Paylaşmak’ projesinin kurucusu Kahta Şehit Yunus Uğur Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Emine Tırpan, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’ya proje çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bölükyayla Ortaokulu’nda düzenlenen kitap takdim töreninde proje kurucusu Emine Tırpan, yaptığı konuşmada; “Öğrencilerimize paylaşmayı sevdirmek amacıyla bir böyle proje başlattık. Öğrencilerimiz proje kapsamında, paylaşma duygusunu ve hissiyatını artıran şiirleri seslendirerek arkadaşlarına paylaşmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlattı. Yine aynı şekilde öğrencilerimiz hayırseverler tarafından toplanan yardımlarla Bölükyayla Ortaokulu’nda eğitim gören kardeşlerine kitap bağışında bulundu. Başta öğrencilerimiz olmak üzere projemize destek okul idaresi ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, İngilizce Öğretmeni Emine Tırpan’a bir sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Şevket Bozkurt