1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Temel eğitimde 10 bin okul projesi devam ediyor
Temel eğitimde 10 bin okul projesi devam ediyor

Temel eğitimde 10 bin okul projesi devam ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya, Kahta ilçesini ziyaret etti..

A+A-

Kahta’da Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya başkanlığında ‘Temel Eğitimde 10 Bin Okul’ projesi çerçevesinde yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

‘Temel Eğitimde 10 Bin Okul’ projesiyle okullar arası başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak istediklerini belirten Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için gerekli çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya’nın Kahta ilçesine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, ‘Temel Eğitimde 10 bin Okul’ projesi kapsamında Kahta ilçesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Kahta Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen toplantıya MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve ilkokul ile ortaokul müdürleri katıldı.
Haber: Şevket Bozkurt