1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Özel hastaneden Kahta’daki köy okuluna yardım
Özel hastaneden Kahta’daki köy okuluna yardım

Özel hastaneden Kahta’daki köy okuluna yardım

Merkezi İstanbul’da bulunan Medical Park Hastanesi Grubu, Kahta İlçesinde Bozpınar Köyü İlkokulu’na halıfleks, sıra ve masa yardımında bulundu..

A+A-

 

Medical Park Hastanesi Grubu tarafından temin edilen halıfleksler dersliklere serildi. Ardından temin edilen masa ve sandalyelerle derslikler güzel bir görünüme kavuştu.

Bozpınar Köyü İlkokulu’nun yeni halini yerinde görmek isteyen Medical Park Hastanesi Grubu Genel Müdürü Serdal Serin ve hastane personelleri; okul ziyareti esnasında öğrencilere kırtasiye, giyim, akıl ve zeka oyunları seti gibi yardımlarda bulundu.

Bol bol kitap okunması doğrultusunda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Genel Müdür Serdal Serin, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize bir nebzede olsa yardımcı olmak istedik. Okulumuzun talepleri doğrultusunda, halıfleks, akıl ve zeka oyunları seti gibi ihtiyaçlarını karşıladık. Bugün çocuklarımızı mutlu görmek bizleri sevindirdi” dedi.

Okul Müdürü Tuğba Bozkurt, “Eğitime değer veren Medical Park Hastanesi Grubu’na okulumuza yaptıklarından dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonra çocuklarımız, daha samimi ve daha güzel bir ortamda ders işleyecektir” şeklinde konuştu.

Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli tarafından Medical Park Grubu Genel Müdürü Serdal Serin’e teşekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi.

Haber: Şevket Bozkurt