1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Kahta’da bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi
Kahta’da bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Kahta’da bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Kahta Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü koordinesinde, Millî Eğitim Bakanlığı’nın 2024-2028 Tütün Kontrolü, Uyuşturucu ile Mücadele ve Davranışsal Bağımlılıklar ile Mücadele Strateji Belgeleri kapsamında planlanan bağımlılıkla mücadele eğitimi gerçekleştirildi..

A+A-

 

Kahta Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimde; okul ve kurumlarımızda görev yapan yönetici ve personellere yönelik olarak bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturulması, koruyucu ve önleyici çalışmaların güçlendirilmesi ile kurumlar arası iş birliğinin artırılması hedeflendi.
Eğitime, ilçemiz merkezindeki anaokulları ile diğer okul ve kurumlardan yöneticiler ve personel katılım sağladı. Eğitim programının, okullarımızda sağlıklı ve güvenli eğitim ortamlarının güçlendirilmesine katkı sunması amaçlandı.
Programa Kahta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Turan, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Abuzer Özdemir, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.
Programın sonunda Kahta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Turan, eğitimin hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, başarılar diledi.
Haber: Şevket Bozkurt